user_mobilelogo

Bel direct:  035 - 691 74 85

  • tijdschriften-bruna-bussum-boekhandel-liebe-naarden.jpg

bruna-bussum-boekhandel-liebe

Met meer dan 1100 verschillende tijdschriften titels, dagelijks geactualiseerd, heeft Bruna Bussum Boekhandel Liebe het meest complete tijdschriften assortiment van het Gooi en omstreken. Lekker lezen tijdens het ontbijt, in de vakantie of na een drukke werkdag. Met zoveel verschillende onderwerpen kan iedereen wel een leuk tijdschrift vinden van zijn of haar smaak. Net als bij de boeken zijn ook de tijdschriften van Bruna Bussum Boekhandel Liebe op een overzichtelijke manier per onderwerp of doelgroep te vinden in de winkel.

Het assortiment bevat onder andere tijdschriften voor de vrouw zoals de Linda, Viva, Libelle en Margriet, woon- en tuinbladen, tijdschriften over reizen en en culinaire tijdschriften met de lekkerste recepten, damesromans en puzzelbladen. Ook Glossy’s zoals Fashion, Grazia, Beau Monde, Glamour, Elle, Nouveau en roddelbladen zoals Story, Party en Privé liggen in de winkel. 

De man leest ook graag! Voor mannen hebben we ook een ruim assortiment. Bijvoorbeeld: auto- en motorbladen, opinie, sport en erotische bladen en ook informatievere magazines over computers, muziek en digitale fotografie.

Van jongens en meisjes die net kunnen lezen, tot tieners. Voor hen is er natuurlijk uitgebreid keus. De onderwerpen verschillen van voetbal tot fashion en vakantie tijdschriften, noem maar op. Dus ook voor al uw tijdschriften kunt u terecht bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe.

Dagbladen

Bruna Bussum Boekhandel Liebe heeft alle landelijke dagbladen in het assortiment zoals De Telgraaf, Algemeen Dagblad, Volkskrant, Financiële Dagblad, NRC Handelsblad, NTC Next en Trouw. Daarnaast kunt u bij Bruna Bussum ook terecht voor Duitse- Engelse-, Turkse-, Belgische- en Spaanse dagbladen.

Stripalbums

Bruna Bussum Boekhandel Liebe heeft een ruim assortiment stripalbums en pockets op voorraad. Een selectie: Donald Duck, Kuifje, Blake en Mortimer, Lucky Luke, Suske en Wiske en meer.


lege-cartridges

Openingstijden


Maandag:
11.00 • 18.00
Dinsdag: 09.00 • 18.00
Woensdag: 09.00 • 18.00
Donderdag: 09.00 • 18.00
Vrijdag: 09.00 • 20.00
Zaterdag : 09.00 • 17.00

Adresgegevens

bruna-bussum-boekhandel-liebe-bussum-logo


Veerplein 106
1404 DC Bussum
brunabussum@upcmail.nl

bruna-bussum-boekhandel-liebe-facebook   bruna-bussum-boekhandel-liebe-googleplus

035 - 691 74 85