Met ruim 5000 titels zijn bijna alle genres vertegewoordigd bij Bruna Bussum - Boekhandel Liebe. De boeken zijn onderverdeeld in onder andere spanning, literatuur, informatieve boeken, kookboeken, lichaam en geest, management, sport, natuur en hobby. Kinderboeken zijn opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Ook de Engelse boeken ontbreken natuurlijk niet.
 
De meeste titels zijn overzichtelijk per genre of doelgroep opgesteld aan de linkerwand van Bruna Bussum - Boekhandel Liebe. Maar dat is nog niet alles. Ook staan er zogenaamde boekentorens en tafels waar de toptitels liggen. Op vrijdag worden deze torens en tafels ververst met de best verkopende titels van de afgelopen week. Op deze manier is het gemakkelijk om snel het gewenste boek te vinden en zijn de toptitels altijd binnen handbereik.

 

Kunt u uw gewenste boek niet vinden?

Kunt u uw gewenste boek niet vinden? Dan is er altijd een medewerker van Bruna Bussum - Boekhandel Liebe bereid om u te helpen. Als het boek niet op voorraad blijkt te zijn, kunnen wij deze natuurlijk voor u bestellen. U kunt kiezen of u het boek in de winkel op komt halen of dat het boek wordt thuisbezorgd.