user_mobilelogo

Bel direct:  035 - 691 74 85

  • kantoorartikelen-bruna-bussum-boekhandel-liebe-naarden.jpg

bruna-bussum-boekhandel-liebe

Kantoorartikelen zijn voor veel mensen een belangrijk aspect tijdens het werk of huishouden. Daarom heeft Bruna Bussum Boekhandel Liebe een assortiment dat is gericht op grote en kleinere bedrijven, eigen ondernemers en basis kantoorbenodigdheden voor in huis. Tijdens het boekhouden of regelen van afspraken, Bruna Bussum Boekhandel Liebe heeft voor ieder wat wils.

Deze kantoorartikelen bestaan uit Bruna huis- en A-merken met alles wat u kunt verwachten op een kantoor, bureau of school: schrijfwaren, enveloppen, schrijfblokken, adresboeken, ringbanden en interieurs, ordners, presentatiemappen, inbindartikelen, hechtmappen, bedrijfsformulieren, nietmachines, perforators, schrijfmappen, visitekaarten, lijmen, plakband, (foto) printpapier, USB sticks, rekenmachines, labelwriters, brievenwegers, verjaardagskalenders, geschenkenpapier, uitnodigingskaarten en feestartikelen.
Ook voor visitekaarten en bedrijfsformulieren kunt u bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe terecht. Standaard kantoor artikelen zijn natuurlijk het hele jaar door verkrijgbaar.

Wij denken ook aan de scholieren. Ieder jaar moeten er verse en nieuwe schoolspullen worden aangeschaft voor weer een nieuw schooljaar. Bruna Bussum Boekhandel Liebe heeft al vroeg de aller leukste en mooiste merk schoolagenda’s. Ook hebbben we rekenmachines, veel lijntjes- en ruitjesschriften, mappen, (rekbare) kaften voor de schoolboeken en nog veel meer schoolspullen met de leukste designs en van de bekenste merken. Deze producten zijn al ruim voor het begin van de zomervakantie te krijgen zodat u uitgebreid en ruim op tijd voor schoolspullen kunt komen shoppen. Trouwens, u kunt het gehele jaar terecht bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe voor het bijvullen van uw schoolspullen.


lege-cartridges

Openingstijden


Maandag:
11.00 • 18.00
Dinsdag: 09.00 • 18.00
Woensdag: 09.00 • 18.00
Donderdag: 09.00 • 18.00
Vrijdag: 09.00 • 20.00
Zaterdag : 09.00 • 17.00

Adresgegevens

bruna-bussum-boekhandel-liebe-bussum-logo


Veerplein 106
1404 DC Bussum
brunabussum@upcmail.nl

bruna-bussum-boekhandel-liebe-facebook   bruna-bussum-boekhandel-liebe-googleplus

035 - 691 74 85