user_mobilelogo

Bel direct:  035 - 691 74 85

  • cadeau-bruna-bussum-boekhandel-liebe-naarden.jpg

bruna-bussum-boekhandel-liebe

Herkent u dat? Een verjaardag, of verdient iemand een cadeautje? En heeft u weer eens geen idee wat u moet kopen? Bruna Bussum -Boekhandel Liebe verkoopt diverse cadeaukaarten en cadeauboxen. Dat is dé oplossing. U hoeft zelfs niet meer naar de locatie of winkel zelf om zo'n kaart te kopen, u kunt namelijk gewoon terecht bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe! Er is een groot assortiment met cadeau kaarten. Bijvoorbeeld voor Bruna zelf, Boekenbon, bonnen voor verschillende bioscopen, kaarten om lekker mee uit eten te gaan en natuurlijk kaarten voor kledingwinkels. 

Cadeaukaarten en -bonnen

Wij verkopen de volgende kaarten: Bruna Cadeaukaart, Boekenbon, VVV bon, Nationale Bioscoopbon, Nationale Diner Cheque, H&M, Hema, Bart Smit, Intratuin, Bijenkorf, Wehkamp, Cool Cat, Bioscoop (Pathe), Bol, Prenetal, Hunkemoller, Visa, Beauty en Welness, Facebook, ICI Paris XL, Nitendo, Pretpark en Dierentuinen, Dierentuin, Actractieparken, Weekendjeweg, Restaurant en Borrelcadeau. 
Daarnaast zijn er kaarten die voor digitaal gebruik zijn zoals iTunes- en Spotifykaarten. 

Bladcadeau en Nationale tijdschriftenbon.

Bruna Bussum Boekhandel Liebe verkoopt BladCadeau en de Nationale tijdschriftenbon.Bij beide is het mogelijk om zelf een abonnement op een tijdschrift te kiezen. Deze bonnen zijn vrij oplaadbaar vanaf 15 euro. 

GiftFor2 en GiftForYou belevenisboxen

GiftFor2 en GiftForYou belevenisboxen zijn een heerlijk uitje voor twee. De boxen bestaan uit een luxe geschenkverpakking met daarin een cadeaukaart en een boekje met arrangementen om uit te kiezen. U kunt het thema kiezen en de ontvanger het arrangement. Bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe zijn meerdere boxen verkrijgbaar zoals: Borrel de Luxe, Bubbels , Chocolade, Lunch de Luxe, Etentje, Tafelen, Sauna, Beauty, Overnachten, Selected, Wijnproeverij, High Tea de Luxe, Tapas en Hapas, Stedentrip, Vorstelijk overnachten, Weekendje weg. Doordat de ontvanger zelf de keuze kan maken is het altijd een geslaagd cadeau!


lege-cartridges

Openingstijden


Maandag:
11.00 • 18.00
Dinsdag: 09.00 • 18.00
Woensdag: 09.00 • 18.00
Donderdag: 09.00 • 18.00
Vrijdag: 09.00 • 20.00
Zaterdag : 09.00 • 17.00

Adresgegevens

bruna-bussum-boekhandel-liebe-bussum-logo


Veerplein 106
1404 DC Bussum
brunabussum@upcmail.nl

bruna-bussum-boekhandel-liebe-facebook   bruna-bussum-boekhandel-liebe-googleplus

035 - 691 74 85