user_mobilelogo

Bel direct:  035 - 691 74 85

  • cadeau-bruna-bussum-boekhandel-liebe-naarden.jpg

bruna-bussum-boekhandel-liebe

Herkent u dat? Een verjaardag, of verdient iemand een cadeautje? En heeft u weer eens geen idee wat u moet kopen? Bruna Bussum -Boekhandel Liebe verkoopt diverse cadeaukaarten, -bonnen en -boxen. Dat is dé oplossing. U hoeft zelfs niet meer naar de locatie of winkel zelf om zo'n kaart te kopen, u kunt namelijk gewoon terecht bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe! Er is een groot assortiment met cadeau kaarten. Bijvoorbeeld voor Bruna zelf, Boekenbon, bonnen voor verschillende bioscopen, kaarten om lekker mee uit eten te gaan en natuurlijk kaarten voor kleding winkels. 
Bruna Bussum Boekhandel Liebe is voor vele gelegenheden de cadeauwinkel van Bussum. Voor verjaardagscadeaus, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst of zomaar een cadeau vind je bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe.


Cadeau- kaarten en bonnen

Wij verkopen de volgende kaarten: Bruna Cadeaukaart, Boekenbon, VVV bon, Nationale Bioscoopbon, Nationale Diner Cheque, H&M, Hema, Bart Smit, Intratuin, V&D, Perry Sport, Bijenkorf, Wehkamp, Cool Cat, Bioscoop (Pathe), Bol, Prenetal, Hunkemoller, Visa, Beauty en Welness, Facebook, ICI Paris XL, Nitendo, Pretpark en Dierentuinen, Dierentuin, Actractieparken, Weekendjeweg, Restaurant en Borrelcadeau. 
Daarnaast zijn er kaarten die voor digitaal gebruik zijn zoals iTunes- en Spotifykaarten. Ook hebben we speciale boxen. Die worden hieronder beschreven.

Bladcadeau

Bruna Bussum Boekhandel Liebe verkoopt BladCadeau. Dit is dé cadeaubon van Nederland. Hiermee is het mogelijk om zelf een abonnement op een tijdschrift te kiezen. Bij de box zit per prijsklasse een boekje met keuzes. BladCadeau is verkrijgbaar bij Bruna Bussum in zes verschillende cadeauboxen: Speciaal voor mannen, vrouwen of kinderen in verschillende prijsklassen. Met de ruime selectie aan bekende tijdschriften is BladCadeau geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden

 

GiftFor2 belevenisboxen

GiftFor2 belevenisboxen is zoals uit de titel al af te leiden een heerlijk uitje voor twee. GiftFor2 wordt verkocht bij Bruna Bussum Boekhandel Liebe. De box bestaat uit een luxe geschenkverpakking met daarin een cadeaukaart en een boekje met arrangementen om uit te kiezen. U kunt weer het thema kiezen en de ontvanger het arrangement. Bij Bruna Bussum zijn meerdere boxen verkrijgbaar zoals: Borrel de Luxe, Bubbels , Chocolade, Lunch de Luxe, Etentje, Tafelen, Sauna, Beauty, Overnachten, Selected, Wijnproeverij, High Tea de Luxe, Tapas en Hapas, Stedentrip, Vorstelijk overnachten, Weekendje weg. Doordat de ontvanger zelf de keuze kan maken is het altijd een geslaagd cadeau!


lege-cartridges

Nieuwsbrief

Openingstijden


Maandag:
11.00 • 18.00
Dinsdag: 09.00 • 18.00
Woensdag: 09.00 • 18.00
Donderdag: 09.00 • 18.00
Vrijdag: 09.00 • 21.00
Zaterdag **: 09.00 • 17.00/18.00

**Op zaterdag sluiten wij tussen 17.00 en 18.00 uur. Wij geven u de gelegenheid om nog rustig te winkelen en om daarna uw aankopen af te rekenen.

Adresgegevens

bruna-bussum-boekhandel-liebe-bussum-logo


Veerplein 106
1404 DC Bussum
brunabussum@upcmail.nl

bruna-bussum-boekhandel-liebe-facebook   bruna-bussum-boekhandel-liebe-googleplus

035 - 691 74 85